De mest stillede spørgsmål ang. flytning og flyttefirmaer

Igennem tiden har vi fået mange forskellige spørgsmål omkring flytning, opbevaring, flyttefirmaer m.m. Herunder har vi samlet de mest stillede spørgsmål som vi igennem tiden har modtaget fra folk rundt omkring i Danmark.

Spørgsmål: Hvordan får jeg flere tilbud på min flytning?

Svar: Du får tilbud på din flytning ved at udfylde skemaet som du finder her! Efter at du har udfyldt skemaet sendes din flytning i udbud blandt flere forskellige professionelle flyttefirmaer og du vil indenfor kort tid modtage gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Spørgsmål: Kan jeg få flyttetilbud på alle slags flytninger i hele Danmark?

Svar: Ja lige meget hvor du skal flytte fra og til i Danmark samt hvor meget eller hvor lidt du skal have flyttet kan du indhente flyttetilbud på din flytning igennem os.

Spørgsmål: Koster det noget at indhente flytte tilbuddene?

Svar: Nej det koster ikke noget. Det er ganske gratis og helt uforpligtende at indhente og modtage de forskellige flyttetilbud.

Spørgsmål: Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud som jeg modtager?

Svar: Nej du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til nogle af de flyttetilbud som du modtager.

Spørgsmål: Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?

Svar: Alle de flyttefirmaer som afgiver flyttetilbud til dig er alle sammen top professionelle flyttefirmaer med stor erfaring indenfor alle typer af flytninger store som små.

Spørgsmål: Hvor lang tid går der inden jeg modtager de første flyttetilbud?

Svar: Typisk vil du modtage de første flyttetilbud samme dag og ellers senest indenfor 3 dage.

Spørgsmål: Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?

Svar: Det er forskelligt fra flyttefirma til flyttefirma om de tilbyder at låne eller leje flyttekasser ud. Spørg derfor det flyttefirma du vælger til din flytning omkring hvilken løsning de tilbyder.

Spørgsmål: Kommunen skal betale min flytning hvad gør jeg?

Svar: Det smarteste du kan gøre er at tilføje din sagsbehandlers e-mail adresse når du udfylder skemaet med informationer omkring din flytning. Så har din sagsbehandler mulighed for vælge det bedste flyttetilbud samt at betale regningen til flyttefirmaet.