Flyttekasser

Flyttekasser

Flyttekasser Flyttetilbud

Flyttekasser – Købe eller leje dem

Det kommer meget ofte bag på folk når de skal flytte hvor mange flyttekasser der skal bruges. Derfor sker der desværre tit det at folk løber tør for flyttekasser midt i nedpakningen af deres ting og sager. Dette medføre som regel at folk begynder at overfylde deres kasser så de både er ved at revne og slet ikke er til at løfte.

For selv om at du hyre et professionelt flyttefirma med nogle stærke flyttefolk kan du meget hurtigt komme ud for at de siger til dig at du skal pakke dine ting om. Det glæder stort set alle flyttefirmaer. Dels fordi at flyttekasserne ikke er til at løfte og dels fordi at de ting der i dine kasser meget nemt kan gå i stykker under transporten netop fordi at de er så overfyldte.

Hvor mange flyttekasser skal der bruges?

Det er svært at sætte et præcist tal på hvor mange kasser du skal bruge til din flytning. Det kommer jo helt an på hvor mange værelser du har og hvor mange ting du har i de forskellige værelser. En måde at danne sig et overblik over hvor mange kasser du ca. skal bruge kunne være ved at tage en flyttekasse og pakke den med div. ting uden at propfylde den.

Efterfølgende kan de du se hvor meget der kom ned i flyttekasser og derefter tage et kig rundt på dine andre ting og sjusse dig frem til hvor mange kasser der skal bruges til resten af dine ting. HUSK! altid at det er meget bedre at have for mange kasser end for lidt. Hvis du køber dem kan du evt. aftale med den flytteforretning der flytter for dig at du kan få lov at levere de flyttekasser som du ikke får brug for tilbage igen.

Hvor kan du købe flyttekasser henne?

Der findes flere forskellige steder hvor du kan købe flyttekasser i eksempelvis København, Odense, Århus og Aalborg til alm. nedpakning men også specielle kasser til tøj og glas. Bl.a. hos din flyttemand. Når du nu er i gang med at købe kasser kunne det også være en god idé at købe noget tape til at lukke flyttekasserne og noget boblefolie til at pakke dine ting ind med. Der er også mange andre ting man skal huske på når man flytter.

Flyttekasser Flyttetilbud

Flyttekasser

Flyttekasser Flyttetilbud